LPB Bank nosvinēja savu 13. dzimšanas dienu
13.09.2021.

Sinerģējot inovatīvos bankas pakalpojumus, mūsdienīgus IT risinājumus un individuālu apkalpošanu, LBP Bank aicina Jūs izbaudīt profesionālas sadarbības priekšrocības!

Banka turpina aktīvi īstenot savu attīstības stratēģiju, sniedzot visaptverošus bankas pakalpojumus Latvijas uzņēmumiem, nodrošinot e-komercijas pakalpojumus un veiksmīgi attīstot biznesa attiecības ar FinTech uzņēmumiem un jaunuzņēmumiem.

Mūsu tehnoloģiskie un finanšu risinājumi dažādu nozaru klientiem nodrošina maksājumu par precēm un pakalpojumiem saņemšanu no jebkuras vietas pasaulē. Skaidra izpratne par mūsu klientu biznesu, Bankas profesionāļu komanda un uzticama partnerība ir pamati, kas veicina pastāvīgu LPB Bank attīstību un izaugsmi.

Bankas labvēlīgais mikroklimats ir īpaši svarīgs tās izaugsmē, proti, 46% darbinieku strādā ilgāk par 5 gadiem. LPB Bank – vienota un stipra komanda ar vairāk nekā 230 profesionāļiem.

Izsakām pateicību Bankas akcionāriem, klientiem un sadarbības partneriem par nepārtraukto atbalstu un izrādīto uzticību, kā arī visiem darbiniekiem par ieguldījumu Bankas izaugsmē!

Visi Bankas finanšu rādītāji ir ļoti labā un stabilā līmenī, pateicoties Bankas izvēlētajai attīstības stratēģijai, proti, papildus tradicionālajiem bankas pakalpojumiem, e-komercijas pakalpojumu sniegšanai un attīstībai, kā arī veiksmīgai biznesa attiecību attīstībai ar FinTech un jaunuzņēmumiem. Pateicoties visas mūsu komandas labi koordinētam darbam, mēs saglabājām augstu pelnītspēju, pirmo pusgadu noslēdzot ar 2,5 milj. EUR peļņu.

Mūsu pamatmērķis – turpināt tehnoloģisko risinājumu attīstību, ne vien Bankas iekšējo procesu automatizācijai un efektivitātes celšanai, bet arī jaunu klientu piesaistei un apkalpošanai, jaunu darbības virzienu atklāšanai un esošo klientu apkalpošanas uzlabošanai. Banka turpinās pielāgoties pārmaiņām finanšu tirgos un banku sektorā.

Roberts Šepfs
LPB Bank Valdes priekšsēdētājs