Вalība izstādēs un konferencēs Kijevā
02.06.2017.

Lai stiprinātu sadarbību ar ārzemju partneriem un klientiem, kā arī prezentētu LPB pakalpojumus strauji augošajā finanšu tirgū, mūsu bankas speciālisti š.g. maijā ir devušies uz diviem nozīmīgiem forumiem Ukrainas galvaspilsētā – “iForum” un “INTAX FORUM”.

Konference “iForum” bija veltīta FinTech jomai, piesaistot dažādu jomu speciālistus – kā Interneta un tehnoloģiju profesionāļus, tā arī finansistus un banku nozares pārstāvjus. Pateicoties formātam, kurā ir apvienotas iespējas gūt jaunas zināšanas, paust viedokli diskusijās,  prezentēt Bankas produktus un tikties ar sadarbības partneriem – LPB speciālistiem bija brīnišķīga iespēja dalīties aktualitātēs e-komercija jomā, tikties ar e-tirgotājiem un citiem e-komercijas profesionāļiem, kā arī mācīties no partneru pieredzes.

Savukārt, INTAX FORUM UKRAINE piedāvāja plašas iespējas starptautisko ekspertu lietišķajai komunikācijai un pieredzes apmaiņai tādos jautājumos kā korporatīvās finanses, starptautisko uzņēmumu korporatīvā strukturēšana, ārzemju banku produkti un Ukrainas uzņēmēju iespējas Eiropā.

Šāda veida forumi veicina labāku izpratni par klientu aktualitātēm un vajadzībām kā arī paver plašākas iespējas sniegt profesionālas konsultācijas klātienē.